Waarom Citadel

Het Citadel biedt ruimte.
Ruimte voor kennis, vaardigheden, humor en een goed gesprek. Ruimte om te werken aan je groei als docent, afdelingsleider of conciërge. Een plezierige en dynamische plek waar geen dag hetzelfde is.

Wij hopen jou te mogen ontmoeten!

“Het leuke aan Lumen is dat ik leerlingen mag begeleiden in wat zíj graag willen leren. Daar zoeken we vanuit verschillende leergebieden leerdoelen bij. Mijn grootste hobby is het maken van mijn eigen kleding, waar leerdoelen van bijvoorbeeld kunst, wiskunde, economie en taal aan gekoppeld kunnen worden. Ik zie leerlingen met motivatie werken aan hun eigen project en daar krijg ik veel energie van!”

Lisanne van de Vinne (coach Lumen)

“Het is elke keer weer een plezierige verrassing hoe de dag verloopt.”

Herman Gerritsen en Wian Vos (conciërges Griftdijk)

“Tijdens mijn fietstocht vanuit Wijchen naar Lent kan ik me verheugen op de gezelligheid en gemoedelijke sfeer die ik op de Dijkstraat ervaar. Oog hebben voor elkaar en met vertrouwen en humor naar de dag kijken zijn zaken die ik terugvind in het DNA van de school. Samenwerken aan een top school is iets waar ik graag aan meewerk.”

Amy Coolen (afdelingsleider vmbo bovenbouw)

“Elke ochtend sta ik bij de deur om de leerlingen te ontvangen. Het is dan leuk om te zien dat ze vaak met een glimlach binnen komen en goedemorgen zeggen. Van oudsher zijn we “de school die je kent” en voor mij is dat nog steeds het leukste aan onze school. Een kleine school, gezellig, waar je elkaar kent.”

Gerben van der Heijden (afdelingsleider leerlingzaken)

“Persoonlijk, open, betrokken, leerlinggericht, gezellig. Kortom een warm bad. Dat is waardoor ik ‘s morgens zingend naar mijn werk ga!”

Heleen Peterse (afdelingsleider onderbouw en Lumen)

“In de korte tijd die ik op het Citadel College werk, heb ik gemerkt dat er veel aandacht is voor de leerlingen en voor de collega’s. Iedereen mag zijn wie hij is en dit maakt dat leerlingen en collega’s met plezier naar school komen om aan de slag te gaan met elkaar. We willen zoveel mogelijk maatwerk leveren en zijn steeds meer in staat om dat te bieden. Wat een heerlijke werkomgeving!”

Janco Heijs (afdelingsleider vmbo onderbouw)

“Ik ga al twaalf jaar lang met ontzettend veel plezier naar mijn werk. Het is het mooiste werk dat er is, zeker op het Citadel College. Ik krijg als docent veel vrijheid en vertrouwen en we doen het écht samen met de leerlingen! “De school die je kent” is nog steeds zo waardevol!”

Jeroen Verhaaren (docent aardrijkskunde)