Werken bij

Het Citadel College is een school waar docenten en andere medewerkers alle ruimte krijgen om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Een plek om te groeien en te schitteren. Want hoe oud je ook bent, leren verleer je nooit.

“Tijdens mijn fietstocht vanuit Wijchen naar Lent kan ik me verheugen op de gezelligheid en gemoedelijke sfeer die ik op de Dijkstraat ervaar. Oog hebben voor elkaar en met vertrouwen en humor naar de dag kijken zijn zaken die ik terugvind in het DNA van de school. Samenwerken aan een top school is iets waar ik graag aan meewerk.”

Amy Coolen (afdelingsleider vmbo bovenbouw)

“Ik geloof dat iedere leerling zijn eigen talent heeft. Het is een mooie uitdaging dit talent zoveel mogelijk ruimte te geven zodat een leerling hier kan schitteren.”

Angela Jeuken (locatiedirecteur Dijkstraat)

“Ik geloof dat iedere leerling en medewerker uniek is. Daarom kun je bij ons je eigen route bepalen. Je kunt kiezen onderwijs te volgen in Lumen, Onderweg of in een reguliere setting.”

Cathelijne Beekmans (locatiedirecteur Griftdijk)

“Elke ochtend sta ik bij de deur om de leerlingen te ontvangen. Het is dan leuk om te zien dat ze vaak met een glimlach binnen komen en goedemorgen zeggen. Van oudsher zijn we “de school die je kent” en voor mij is dat nog steeds het leukste aan onze school. Een kleine school, gezellig, waar je elkaar kent.”

Gerben van der Heijden (afdelingsleider leerlingzaken)

“Persoonlijk, open, betrokken, leerlinggericht, gezellig. Kortom een warm bad. Dat is waardoor ik ‘s morgens zingend naar mijn werk ga!”

Heleen Peterse (afdelingsleider onderbouw en Lumen)

“Het is elke keer weer een plezierige verrassing hoe de dag verloopt.”

Herman Gerritsen en Wian Vos (conciërges Griftdijk)

“In de korte tijd die ik op het Citadel College werk, heb ik gemerkt dat er veel aandacht is voor de leerlingen en voor de collega’s. Iedereen mag zijn wie hij is en dit maakt dat leerlingen en collega’s met plezier naar school komen om aan de slag te gaan met elkaar. We willen zoveel mogelijk maatwerk leveren en zijn steeds meer in staat om dat te bieden. Wat een heerlijke werkomgeving!”

Janco Heijs (afdelingsleider vmbo onderbouw)

“Ik ga al twaalf jaar lang met ontzettend veel plezier naar mijn werk. Het is het mooiste werk dat er is, zeker op het Citadel College. Ik krijg als docent veel vrijheid en vertrouwen en we doen het écht samen met de leerlingen! “De school die je kent” is nog steeds zo waardevol!”

Jeroen Verhaaren (docent aardrijkskunde)
Tony van Marwijk (conciërge Dijkstraat)

“Het leuke aan Lumen is dat ik leerlingen mag begeleiden in wat zíj graag willen leren. Daar zoeken we vanuit verschillende leergebieden leerdoelen bij. Mijn grootste hobby is het maken van mijn eigen kleding, waar leerdoelen van bijvoorbeeld kunst, wiskunde, economie en taal aan gekoppeld kunnen worden. Ik zie leerlingen met motivatie werken aan hun eigen project en daar krijg ik veel energie van!”

Lisanne van de Vinne (coach Lumen)

“Ik geloof dat je leiding moet nemen over je eigen leren, dat kan op het Citadel College en daar ben ik trots op.”

Wouter Middendorp (rector)

“Verlangen is het beginpunt van elke prestatie. Onze school biedt een veilige omgeving om vanuit dat beginpunt te groeien en te ontwikkelen.”

Bram Verweij (afdelingsleider havo en vwo bovenbouw)
Niek Schoot (conrector financiën)

heb je vragen of wil je meer weten?

Op onze website staat heel veel nuttige en leuke informatie. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens meer over wilt weten. Is dat zo? Druk op onderstaande knop en vul het contactformulier in.

laat het ons weten