Schoolleiding

Directie

Wouter Middendorp, rector

Over Wouter: Wouter is rector van het Citadel College vanaf 1 augustus 2016. Onder zijn leiding wordt er veel ontwikkeld waarbij er ruimte is voor iedereen die zich inzet voor mooi onderwijs. Maatwerk is een van zijn speerpunten. Met zijn aandacht en luisterend oor weet hij wat er speelt binnen onze school.

Niek Schoot, conrector

Over Niek: Niek is conrector van het Citadel College. Man van het eerste uur. Een duizendpoot. Enthousiast, ondernemend, energiek en altijd met aandacht voor de ander. Verantwoordelijk voor de nieuwbouw van de Griftdijk en Dijkstraat. Mede dankzij Niek is het Citadel College gegroeid tot de school die het nu is.

Cathelijne Beekmans, locatiedirecteur Griftdijk

Over Cathelijne: Als moeder van vijf kinderen is Cathelijne goed in staat te balanceren tussen luisteren, ruimte geven en begrenzen. Wanneer er dilemma’s langs haar tafel komen, zal Cathelijne zich altijd afvragen wat voor onze leerlingen het beste is. Tegelijkertijd zijn er bij Cathelijne geen pasklare oplossingen, maar nodigt Cathelijne je uit je eigen verantwoordelijkheid te nemen om zo eigenaarschap te nemen over je eigen loopbaan (als leerling en als docent).

Angela Jeuken, locatiedirecteur Dijkstraat

Over Angela: Angela is een van de collega’s die al op het Citadel College werkt sinds de start van de school. Angela heeft een enorm groot hart voor haar vmbo-leerlingen. Ze is bevlogen, ambitieus en heeft een gezonde dosis humor.

 

Afdelingsleiders Dijkstraat

Janco Heijs (afdelingsleider vmbo onderbouw)

Over Janco: Samen met de collega’s onderwijs mooier maken voor onze leerlingen. Hierbij vindt hij het belangrijk om te ontdekken wat de leerling nodig heeft om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Niet alleen leerlingen hebben de wens zich te ontwikkelen. Ook collega’s willen dat graag. Hij vindt het mooi om hier een bijdrage aan te leveren door collega’s zoveel mogelijk in hun kracht te zetten, waardoor ze hun werk met overgave kunnen doen. Leerlingen merken dit omdat ze op een fijne manier contact hebben met de collega’s en er leuke activiteiten in de school zijn.

Amy Coolen (afdelingsleider vmbo bovenbouw)

Gerben van der Heijden (afdelingsleider leerlingzaken)

 

Afdelingsleiders Griftdijk

Heleen Peterse (afdelingsleider Lumen/vmbo-t/havo/vwo en vwo+ onderbouw)

Over Heleen: Onderwijs zit in haar DNA. Al van jongs af aan wist ze dat ze het onderwijs in wilde, Heleen kom ook uit een echte onderwijsfamilie. Heleen is altijd op zoek naar wat de leerling nodig heeft, hoe het zo georganiseerd kan worden dat de leerling er baat bij heeft. De leerling echt centraal stellen. Het Citadel past daardoor heel goed bij haar, en Lumen in het bijzonder. Enthousiast, out of the box denken, passie voor de puber, eerlijk en met humor. Dat typeert Heleen.

Anne-Marie Boers-Müller (afdelingsleider vwo bovenbouw)

 

Bram Verweij (afdelingsleider havo en vwo bovenbouw)

Over Bram: Bram is sinds 2014 afdelingsleider van de havo bovenbouw op het Citadel College. Met meer dan twintig jaar onderwijservaring zoekt hij altijd naar creatieve mogelijkheden voor leerlingen om hen binnen het huidige onderwijssysteem hun eigen pad te kunnen laten bewandelen, waarbij de wens van de leerling leidend is. Zijn onderwijshart ligt in het bijzonder bij de havoleerling: soms net iets te groot voor het servet en vaak nog te klein voor het tafellaken. Naast zijn teamleiderschap geeft Bram trainingen aan startende docenten en leidinggevenden. Buiten schooltijd fietst Bram graag met zijn collega’s van het Citadel College-fietsteam en geniet hij van langeafstandstochten door Nederland, België en Duitsland.

Sanne van Stipdonk (afdelingsleider thv onderbouw)

Ralf van Kesteren (afdelingsleider vmbo theoretisch bovenbouw)

William van Gestel (plaatsvervangend afdelingsleider vmbo theoretisch bovenbouw)