Schoolleiding

Directie

Wouter Middendorp, rector

Over Wouter: Wouter is rector van het Citadel College vanaf 1 augustus 2016. Onder zijn leiding wordt er veel ontwikkeld waarbij er ruimte is voor iedereen die zich inzet voor mooi onderwijs. Maatwerk is een van zijn speerpunten. Met zijn aandacht en luisterend oor weet hij wat er speelt binnen onze school.

Cathelijne Beekmans, locatiedirecteur Griftdijk

Over Cathelijne: Als moeder van vijf kinderen is Cathelijne goed in staat te balanceren tussen luisteren, ruimte geven en begrenzen. Wanneer er dilemma’s langs haar tafel komen, zal Cathelijne zich altijd afvragen wat voor onze leerlingen het beste is. Tegelijkertijd zijn er bij Cathelijne geen pasklare oplossingen, maar nodigt Cathelijne je uit je eigen verantwoordelijkheid te nemen om zo eigenaarschap te nemen over je eigen loopbaan (als leerling en als docent).

Angela Jeuken, locatiedirecteur Dijkstraat

Over Angela: Angela is een van de collega’s die al op het Citadel College werkt sinds de start van de school. Angela heeft een enorm groot hart voor haar vmbo-leerlingen. Ze is bevlogen, ambitieus en heeft een gezonde dosis humor.

Afdelingsleiders Dijkstraat

Janco Heijs (afdelingsleider vmbo onderbouw)

Amy Coolen (afdelingsleider vmbo bovenbouw)

Gerben van der Heijden (afdelingsleider leerlingzaken)

 

Afdelingsleiders Griftdijk

Heleen Peterse (afdelingsleider Lumen/vmbo-t/havo/vwo en vwo+ onderbouw)

Bram Verweij (afdelingsleider havo en vwo bovenbouw)

 

Sanne van Stipdonk (afdelingsleider thv onderbouw)

Ralf van Kesteren (afdelingsleider vmbo theoretisch bovenbouw)