begeleiding

Wij willen graag dat je je talenten ontwikkelt op onze school en lekker in je vel zit. Daarom is het fijn dat je met iemand kan praten over persoonlijke en praktische zaken: je mentor. Je hebt geregeld een individueel mentorgesprek over hoe het met je gaat, je opleiding na het Citadel of over wat je later wil worden. Ook zijn er speciale mentoruren waar thema’s aan bod komen, zoals vriendschap of problemen oplossen.

Mentor

Jouw mentor speelt een belangrijke rol in je begeleiding.

Zorg

Voor meer professionele begeleiding is er het ondersteuningsteam dat onder leiding staat van de zorgcoördinator. In het ondersteuningsteam zitten ook een orthopedagoog, remedial teacher, schoolmaatschappelijk werker, (school)arts en verpleegkundige. Het ondersteuningsteam begeleidt leerlingen met leerproblemen of persoonlijke problemen.

We begeleiden je ook via het geven van hulp op maat-lessen. Je mag hier zelf om bijles vragen, maar we kunnen ook aangeven dat we je graag hulp op maat willen geven in een of meerdere vakken. Met vragen over je profiel-, studie- of beroepskeuze kun je terecht bij je decaan.

Voor meer informatie over dyslexie en dyscalculie en de begeleiding daarbij kun je terecht bij onze remedial teacher, mevrouw Floris: [email protected]

heb je vragen of wil je meer weten?

Op onze website staat heel veel nuttige en leuke informatie. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens meer over wilt weten. Is dat zo? Druk op onderstaande knop en vul het contactformulier in.

laat het ons weten