onderwijs

Het Citadel College is een brede scholengemeenschap. Wij hebben alle opleidingen in huis: van vmbo basis (inclusief leerwegondersteunend onderwijs) tot en met vwo+. Op onze locatie Dijkstraat is het vmbo met basis- en kaderberoepsgerichte leerweg gehuisvest, op onze locatie Griftdijk vmbo-t, havo, vwo en vwo+.

onderwijs op maat

Onze docenten geven zoveel mogelijk onderwijs op maat. Ze delen hun lessen in naar verschillende niveaus, waarbij je kunt kiezen uit een basis-, hulp- en plusprogramma. Ook maken docenten regelmatig gebruik van verschillende, nieuwe werkvormen. Die helpen je ontdekken welke manier van leren voor jou het beste werkt. Dat doen ook speciale projecten, zoals het talentuur of het sterproject. Hierin ga je aan de slag met thema’s die jou interesseren of waarin je juist verder wil groeien.

heb je vragen of wil je meer weten?

Op onze website staat heel veel nuttige en leuke informatie. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens meer over wilt weten. Is dat zo? Druk op onderstaande knop en vul het contactformulier in.

laat het ons weten