vmbo basis / kader

Kies je voor vmbo basis/kader? Dan zit je in een kleine klas en krijg je les op een locatie waar iedereen elkaar kent.

Als vmbo basis/kader leerling heb je baat bij extra ondersteuning en een persoonlijke benadering in een veilige omgeving. Hier spelen wij heel gericht op in. Je krijgt les in ons gebouw aan de Dijkstraat. Op deze kleine locatie kent iedereen elkaar, zodat we je goed kunnen helpen.

Je volgt een aantal verplichte kernvakken, zoals Nederlands, Engels en rekenen. Maar je gaat vooral veel doen. Tijdens speciale talenturen bouw je verder aan je talent en ontdek je nieuwe interesses. Wat handig is als voorbereiding op je profielkeuze in de bovenbouw. Heb je bijles of extra ondersteuning nodig? Dan krijg je elke twee weken een uur Hulp Op Maat van je docent. Verder praat je minimaal vier keer per jaar met je mentor. Bijvoorbeeld over hoe het op school gaat, maar ook over persoonlijke dingen.

In de derde en vierde klas volg je het profiel ‘Economie & Ondernemen’ of ‘Zorg & Welzijn’. Ook volg je keuzevakken die je zelf kiest en dus helemaal bij jouw interesses passen. Keuzevakken zijn: Keuken, Werken in een sportcentrum, Mode & Design, Ondernemen, Recreatie, Uiterlijke Verzorging.

Wat zeggen leerlingen

‘Het Citadel College probeert het zo goed en leuk mogelijk te maken voor de leerlingen’

Leerling klas 6 - vwo

Wat zeggen leerlingen

‘Dit is een leuke school met een vrolijke sfeer. En als er iets is, bijvoorbeeld pestgedrag, dan wordt dat meteen opgelost’

Leerling klas 1 - vwo+

Ander onderwijs

heb je vragen of wil je meer weten?

Op onze website staat heel veel nuttige en leuke informatie. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens meer over wilt weten. Is dat zo? Druk op onderstaande knop en vul het contactformulier in.

Laat het ons weten