Nieuwe locatiedirecteuren

Dijkstraat, Griftdijk

Vanaf 1 december zijn Cathelijne Beekmans en Angela Jeuken gestart als locatiedirecteur.

Angela Jeuken is 36 jaar en Cathelijne Beekmans 48 jaar, Angela heeft geschiedenis gestudeerd en Cathelijne biologie. Angela woont in Nijmegen waar ze gestudeerd heeft en aan verknocht is geraakt en Cathelijne geniet van het dorpse leven in Bemmel.

Angela Jeuken: “Na mijn studie ben ik gaan werken op verschillende vmbo scholen om vanaf 2007 de uitdaging aan te gaan als mens en maatschappij docent een nieuwe school mede vorm te geven, te weten het Citadel College. Vanaf 2010 ben ik daar afdelingsleider, eerst van het hele vmbo team. Later, toen de school steeds groter werd, van de onderbouw.
En dan, eind 2018 komt er een mooie nieuwe kans voorbij: locatiedirecteur worden van de school waar ik me zo mee verbonden voel. Het is me een eer de school te mogen vertegenwoordigen zowel intern als extern.”

Cathelijne Beekmans: “Ik ben na mijn studie gaan werken op verschillende scholen in het land van VMBO tot en met VWO. In 2013 ben ik gestart op het Citadel College als afdelingsleider vmbo-t bovenbouw. Met zeer veel plezier heb ik de afgelopen jaren samen met het team de vmbo-t afdeling neergezet. Nu krijg ik de kans als locatiedirecteur op het Citadel College verder te gaan. Dat voelt als een groot compliment en ik kijk er naar uit om onze school te vertegenwoordigen.”

Samen zijn wij trots op onze leerlingen en medewerkers en hebben we veel zin om deze baan met beide handen aan te pakken.

Wat kunt u van ons verwachten: We zullen de school intern en extern vertegenwoordigen en samen zorgen voor de verbinding tussen de twee locaties.  Via de ouderraad en leerlingenraad blijven we betrokken bij leerlingen en ouders en werken we samen aan nog beter onderwijs. Samen met de afdelingsleiders en de rector leiden we onderwijskundig de school en zorgen we dat het eigenaarschap van leerlingen en collega’s steeds meer zichtbaar wordt.
Heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen via: [email protected]