Griftdijk

Als leerling in ons gebouw aan de Griftdijk krijg je alle ruimte om te ontdekken en onderzoeken. Docenten geven gevarieerde lessen en ontwikkelen passende werkvormen in onze elektronische leeromgeving. In de ateliers werk je zelfstandig of samen aan projecten, vaak met hulp van ICT-middelen.

een modern gebouw

De locatie Griftdijk bestaat sinds 2012. En dat merk je. Het pand, de gebruikte materialen en de installaties zijn modern. Verder is het gebouw van alle gemakken voorzien. Leerlingen hebben een belangrijke rol gespeeld bij de inrichting van het gebouw, hun gebouw. Naast de school vind je sporthal De Triangel. Hier sporten al onze leerlingen, dus ook de leerlingen van de Dijkstraat.

gezonde kantine

Het Citadel College is een gezonde school. Op de Griftdijk, maar ook op de Dijkstraat hebben we een gezonde kantine. Hier vind je veel gezonde en lekkere producten, zoals vers belegde broodjes, fruit en tosti’s. Ook besteden we regelmatig aandacht aan thema’s die met gezondheid te maken hebben. Bijvoorbeeld veiligheid, roken of omgaan met alcohol.

heb je vragen of wil je meer weten?

Op onze website staat heel veel nuttige en leuke informatie. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens meer over wilt weten. Is dat zo? Druk op onderstaande knop en vul het contactformulier in.

laat het ons weten