Dijkstraat

Als vmbo-leerling (b/k-k/t) krijg je les in ons pand aan de Dijkstraat. Het gebouw is klein en overzichtelijk opgezet, zodat iedereen elkaar kent. Docenten, mentoren en het ondersteunend personeel: ze bieden jou de veiligheid, structuur en geborgenheid die je nodig hebt om verder te groeien.

nieuw gebouw

Vanaf januari 2021 krijg je les in een gloednieuw en duurzaam gebouw! Dit gebouw is voorzien van de nieuwste snufjes op gebied van klimaatbeheersing en energiebesparing.

rust en structuur

Op de Dijkstraat duren lessen 60 minuten. Voor de leergebieden kunst en cultuur, mens en natuur en lichamelijke opvoeding trekken we 120 minuten uit. Tijdens deze blokuren krijg je de tijd om wat je leert ook in de praktijk te brengen. Ook wissel je aan de Dijkstraat minder vaak van lokaal en zie je dagelijks hooguit zes docenten. Dit zorgt voor rust en structuur.

huiswerk in de klas

In de onderbouw van het vmbo maak je het meeste huiswerk in de klas onder begeleiding van je docent. Zo weet je zeker dat je het goed doet en hoef je thuis alleen nog maar te leren. Hierdoor hou je meer tijd over voor ontspanning.

 

Wat leerlingen zeggen

‘Dit is een leuke school met een vrolijke sfeer. En als er iets is, bijvoorbeeld pestgedrag, dan wordt dat meteen opgelost’

Leerling klas 1 - vwo+

Wat leerlingen zeggen

‘Het Citadel College probeert het zo goed en leuk mogelijk te maken voor de leerlingen’

Leerling klas 6 - vwo

heb je vragen of wil je meer weten?

Op onze website staat heel veel nuttige en leuke informatie. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens meer over wilt weten. Is dat zo? Druk op onderstaande knop en vul het contactformulier in.

laat het ons weten