het citadel college

Zit je in groep 8? Dan kies je binnenkort naar welke middelbare school je wilt. Zit je in groep 7? Dan heb je nog even, maar is het handig om te weten welke scholen er allemaal zijn. Wij zijn het Citadel College, een school met alle opleidingen: van vmbo basis tot en met vwo+.

 

Het Citadel College is een school waar je veel leert. Je ontdekt je talenten, werkt aan je ambities en heel belangrijk: je komt erachter wie je zelf bent. Vind je het bovendien fijn dat je docenten jou goed kennen en graag willen weten hoe het met je gaat? Dan is het Citadel College misschien wel jouw middelbare school. Wie je ook bent, wat je ook doet: wij helpen jou graag het beste uit jezelf te halen. Op de manier die bij jou past.

Via onze website leer je ons alvast een beetje kennen.  Wil je meer van ons zien of sfeer komen proeven? Wees dan welkom op onze open dag of open lesmiddag. Onze deuren staan voor je open.

 

heb je vragen of wil je meer weten?

Op onze website staat heel veel nuttige en leuke informatie. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens meer over wilt weten. Is dat zo? Druk op onderstaande knop en vul het contactformulier in.

laat het ons weten