Diplomering van start: Citadel College zwaait leerlingen als filmsterren uit

Dijkstraat, Griftdijk

Deze week ontvangen alle geslaagde leerlingen van de Griftdijk hun diploma en is het feest! Volgende week volgt de Dijkstraat. Als celebrity’s worden de geslaagde vmbo-leerlingen onthaald. Op 7 juli stappen zij in hun beste outfit in de auto om via een drive-through hun diploma in ontvangst te nemen. 

Dat deze diplomering anders dan andere jaren zal zijn, was te verwachten. Dat er voor deze leerlingen iets moois moet gebeuren, stond buiten kijf. De docenten aan de vmbo-locatie aan de Dijkstraat staken daarom hun koppen bij elkaar en toen ontstond het plan van een drive-through. Op de locatie Griftdijk blijft het iets klassieker maar wel in een aangepast, feestelijk jasje. Samen met twee genodigden wordt de gediplomeerde op een podium toegesproken. Via een livestream kunnen broertjes, zusjes en vrienden meekijken. Eerder deze maand werden de geslaagde havoleerlingen al via een verrassende fietsactie in het zonnetje gezet.

Deze diplomering wordt anders dan anders, misschien wel meer bijzonder dan ooit. Maar één ding is als vanouds: het is een gedenkwaardig moment waarop met een lach en een traan wordt teruggeblikt en vooruit gekeken. De middelbareschoolfase voorbij, een nieuw avontuur tegemoet.

Online informatieavond 20 januari 2021

Welkom groep 8 leerlingen en ouders. Maak kennis met onze school! Vanaf 19:00u is onze livestream beschikbaar.