citadel college

Het Citadel College bestaat sinds 2007 en is dus een jonge, moderne school. Ooit begonnen we klein, maar intussen zijn we een scholengemeenschap met zo’n 1400 leerlingen op twee locaties. Nog steeds zijn we de school waar iedereen elkaar kent. Met dank aan een sterk mentoraat en onze bewuste keuze om leerlingen in al hun facetten te zien en te kennen.

eigenaarschap

Het Citadel College is een school met oog voor de verschillende talenten en leerbehoeften van haar leerlingen. Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht, ons onderwijs uitdagend en vernieuwend. Op onze school krijgen niet alleen leerlingen alle ruimte om zich te ontwikkelen, ook onze docenten geven we de kansen en middelen om verder te groeien en eigenaar te zijn van hun leerproces.

21st century skills

We bereiden leerlingen optimaal voor op hun diploma en de periode erna, waarin ondernemingszin en een onderzoekende houding nodig zijn om mee te groeien met onze snel veranderende wereld.

Leerlingen die het Citadel College met een diploma verlaten, hebben gewerkt aan 21st century skills. Ze hebben zelfkennis en goede sociale vaardigheden, kunnen keuzes maken, zijn kritisch en weten waar hun krachten en drijfveren liggen.

gezonde school

Het Citadel College is een gezonde school. In onze kantines vind je veel gezonde versnaperingen zoals tosti’s, fruit en vers belegde broodjes. Ook besteden we regelmatig aandacht aan thema’s die met gezondheid te maken hebben, zoals veiligheid, roken of omgaan met alcohol.

Wat zeggen leerlingen

‘Dit is een leuke school met een vrolijke sfeer. En als er iets is, bijvoorbeeld pestgedrag, dan wordt dat meteen opgelost’

Leerling klas 1 - vwo+

Wat zeggen leerlingen

‘Het Citadel College probeert het zo goed en leuk mogelijk te maken voor de leerlingen’

Leerling klas 6 - vwo

heb je vragen of wil je meer weten?

Op onze website staat heel veel nuttige en leuke informatie. Toch kan het zijn dat je nog vragen hebt of ergens meer over wilt weten. Is dat zo? Druk op onderstaande knop en vul het contactformulier in.

laat het ons weten